Post by smareanomgoofno on Mar 16, 2022 19:21:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Battle: 1944 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Battle: 1944 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pro neomezenou výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Tank Battle: 1944 2022 version ▞▞▞
Je to v pořádku, ale jiní říkají, že zaplacením nic nedostanete. takže čas na odinstalaci.
Líbilo se mi to (ačkoli by vás zabilo, kdyby byla plná verze zdarma [alespoň v Obchodě Google Play]? Chci říct, JISTĚ jste dost bohatí) P.S. Vložte prosím více svých her do tohoto obchodu!
Tank Battle: 1944 Strategi trbz
Díky vidím historii. je to skvělá hra, kterou miluji navždy :>
Dobrá základní hra, ale stává se předvídatelnou.
Rozhodl jsem se pořídit si tuto hru, protože se mi líbily vaše ostatní hry a zdálo se, že fungují. v této hře však spadne těsně předtím, než budu moci hrát. prosím opravit. Chci si koupit ostatní mise na této
Tank Battle: 1944 Strategi ttl
Tank Battle: 1944 Strategy ihi
Strávil jsem tak dlouho čekáním, až tato hra přijde na Android, měl jsem všechny věci na starém iPadu a bylo to skvělé. Top 5 her, které jsem kdy hrál.
můžete přidat přihrávku a hrát
Chvíli je to v pořádku.
Dobrá hra
Mechanika této válečné strategické hry je zábavná. Je založen na tahu a hraje se na hexech. Vývojář však mohl udělat mnoho věcí, aby celkovou hru zpříjemnil uživateli. Nejprve umožněte uživateli umístit dané jednotky na rozdíl od předem určených míst. A za druhé, mnoho misí kampaně je zcela nevyvážených ve prospěch AI. Některé mise kampaně hrané ve standardním režimu ani nelze vyhrát. Žádná zábava!
Perfektní, i když je to tak drahé na skladování.
Slušná taktická hra s dobrou HD grafikou a rozumným IAP. Zaregistroval jsem svůj e-mail a obdržel jsem kód, ale jak jej mohu použít k odemknutí bonusových misí?
nejlepší
Skvělá hra!
hra spadla pokaždé, když se chystám zahájit kolo
<a href=""></a>
Skvělá hra, ale 14 liber za všechny úrovně je příliš mnoho.
Hrál jsem vaše hry hodně na ios a byl jsem zatraceně naštvaný, že na Android Marketu nejsou žádné dobré hexwar ww2/ww1 hry. Tak šťastný, že jsem tě našel. Prosím nepřestávejte, i přes malý počet stažení. Časem to bude přibývat
Nejlepší hra, snadno se učí, zábavná a rychlá. Může sdílet tablet s přítelem a hrát hru pro dva hráče. Začíná s tanky, pak přidává pěchotu a dělostřelectvo. Do jiných úrovní jsem se ještě nedostal. Takových tahových strategických her by mělo být více.
Tato hra je skvělá a úžasná, ale nemůžete udělat jinou pěchotu, jako je kulometčík a puškař a výsadkové jednotky a odstřelovač, a pokusit se vytvořit různé druhy dělostřelectva, ale skvělá hra se pokusit vylepšit to nejlepší, co děláte? tato hra je lepší
Narazil jsem na to před lety na iOS, ale přešel na Android. Jsem velmi rád, že jsem zjistil, že byl portován, skvělá hra!
žádná strategie
Tohle je v podstatě ta nejbližší věc, kterou dokážu velet a dobýt..Zatím to miluji..0,99 $ za 12 bitev také není špatné..jen samotný tutoriál byl zábavný, je to mnohem lepší než ty otravné platy za vítězství honosné kreslené hry typu schwarzenegger
Dobrý
Tank Battle: 1944 Strategi ums
prosím udělejte tuto hru zdarma, pak jí dám 5 hvězdiček
Stále mrzne, opravte to při další aktualizaci
Opravdu miluji hru, jen si přeji, aby mapy byly větší.
Nedávno přešel z iPhone na Android. Byl naštvaný, že většina hexwar her nebyla dostupná pro Android. Naprosto miluji tyto hry trochu drahé, ale za výhru se neplatí! Spousta misí spousta možností. Opravdu doufám, že budou i nadále přinášet hry pro Android!
Fs
Tank Battle: 1944 কৌশল brl
Pouze tutoriál je zdarma
Velmi dobré a zábavné na to, co dostanete. Ano, mapy by mohly být větší a rád bych viděl, jak jednotky musí čelit správným směrem atd. Ale nic zde by nemělo zaručovat aktualizaci nebo pokračování
Jako ve staré školní deskové hře